Website ontwikkeling

Een website die er mooi uitziet, dat willen we allemaal wel. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is een website die goed werkt. Dit hebben we allemaal te danken aan een perfecte websiteontwikkeling. Jouwbedrijf.be kan je hierbij helpen! Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van een website die verschillende pagina’s met zowel informatie als afbeeldingen bevatten.

Websiteontwikkeling gaat verder dan webdesign. Bij Jouwbedrijf.be worden complete applicaties gerealiseerd, natuurlijk in overeenstemming met de bijbehorende website. Van webwinkels tot boekingssystemen: het hoort er allemaal bij. Dus wat voor organisatie je ook wilt presenteren op het web, de websiteontwikkeling van jouw bedrijf is in goede handen bij Jouwbedrijf.be!

 

Onze projecten
Tijdens een project gaan wij te werk in fases. We beginnen met het concept, dat daarna uit wordt gewerkt tot een plan van aanpak. Hierin staat welke functies het systeem dient te bevatten, waarna, in een technisch document, uit wordt gewerkt hoe deze klaar worden gestoomd voor ontwikkeling. De ontwikkelprocedure gaat geheel in overleg met de klant, totdat het optimale resultaat is bereikt!

Je contactformulier slim integreren? Check! Een routebeschrijving vanuit Google Maps naar je bedrijf? Check! Alles is mogelijk bij Jouwbedrijf.be! Je hebt de keuze uit beschikbare templates, maar ook kun je kiezen voor een uniek design, dat perfect past bij de uitstraling van jouw onderneming. Aanmelden in Google is geheel gratis, de registratie van de domeinnaam en de webhosting zit bij de prijs voor het eerste jaar inbegrepen.

Door onze scherpe tarieven, ligt onze werkwijze voor een groot aantal organisaties binnen handbereik. Zo realiseren wij voor jou de website waar je altijd al van droomde, met een ultiem gebruikersgemak waar klanten maximaal van kunnen profiteren! Voor websiteontwikkeling en veel meer, neem je geheel vrijblijvend contact op met het team van Jouwbedrijf.be!

Geef een reactie